BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir'de 100 şirket incelemeye alındı!----

İzmir'de 100 şirket incelemeye alındı!

İzmir'de 100 şirket incelemeye alındı!
20 Ocak 2024 - 16:21 www.finansgundem.com

İzmir merkezli naylon fatura operasyonu kapsamında naylon fatura kesildiği öne sürülen 100 kadar şirket incelemeye alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan, naylon fatura operasyonunun detaylarına ulaşıldı. Buna göre şüphelilerin 100'e yakın firmaya milyarlarca liralık e-fatura kestikleri, söz konusu şirketlerin hesaplarının incelendiği öğrenildi.

Şüphelilerin, İzmir'de kurdukları 5 şirket adına vergiden ya da vergi denetiminden kaçmak isteyen firmalara mal ve hizmet karşılığı olmaksızın fatura düzenledikleri ve karşılığında komisyon aldıkları kaydedildi.

İncelemelerde zanlıların, 100'e yakın firma için e-fatura düzenlediği tespit edildi. Bu şirketlerin hesaplarının incelemeye alındığı öğrenildi. Operasyonda gözaltına alınan 17 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Gözaltı kararı verilen iki firari zanlının yakalanması için çalışmalar da sürüyor. 

İzmir  İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ve Vergi Dairesi Başkanlığı yetkililerince yürütülen soruşturma devam ediyor.

Depremde 52 kişiye mezar olmuştu! Proje eksik, malzeme yetersiz

 

Fatih Özer'in dolandırıcılık davasında gerekçeli karar açıklandı

 

Diyarbakır'da reçete yolsuzluğu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)