BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCleveland Fed, Mester'in yerini alacak ismi belirledi----

Cleveland Fed, Mester'in yerini alacak ismi belirledi

Cleveland Fed, Mester'in yerini alacak ismi belirledi
30 Mayıs 2024 - 06:52 www.finansgundem.com

Cleveland Fed 30 Haziran'da emekliye ayrılacak olan Loretta Mester'in yerine getireceği ismi buldu. Cleveland'ın yeni başkanı Goldman Sachs'ın eski yöneticilerinden Beth Hammack olacak

Cleveland Fed, on yıllık başkanlığının ardından 30 Haziran'da emekliye ayrılacak olan Loretta Mester'in yerine gelecek ismi belirledi.

Cleveland Fed, yatırım bankası Goldman Sachs'ın eski yöneticilerinden Beth Hammack'ın 21 Ağustos'tan itibaren bir sonraki başkan olacağını duyurdu. 30 Haziran'dan 21 Ağustos'a kadarki dönemde geçici olarak Cleveland Fed Birinci Başkan Yardımcısı Mark S. Meder başkanlık görevini yürütecek.

''ÜLKEMİZE VE DÖRDÜNCÜ BÖLGEYE HİZMET ETMEK AYRICALIKTIR''

Hammack yaptığı açıklamada, "Tüm Amerikalıların refah fırsatına sahip olduğu güçlü ve istikrarlı bir ekonomiyi teşvik etme misyonumuzu yerine getirirken Dördüncü Bölge'ye ve ülkeye hizmet etmek büyük bir ayrıcalıktır. Her gün önemli misyonumuzu yerine getiren Bankanın yetenekli ekibine liderlik etmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

52 yaşındaki Hammack, 1993 yılından bu yılın başlarında görevinden ayrılana kadar Goldman Sachs'ta çalıştı. En son küresel finansın eş başkanıydı ve aynı zamanda küresel sayman olarak görev yaptı ve üst düzey ticaret rollerinde bulundu. Hammack 2010 yılında ortak olarak atandı.

Cleveland Fed Başkanı Mester: Faiz indiriminden önce kanıt görmeliyim

 

Cleveland Fed Başkanı'ndan faiz artırım mesajı

 

Cleveland Fed Başkanı: Faizler bir süre yüzde 5'in üzerinde kalabilir

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)