BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemiyiGirişim Zirvesi başlıyor----

iyiGirişim Zirvesi başlıyor

iyiGirişim Zirvesi başlıyor
29 Mayıs 2013 - 15:18 www.finansgundem.com

Girişimciler ve iş dünyasının liderleri iyiGirişim Zirvesi’nde buluşuyor

Endeavor ve TÜSİAD tarafından, Akbank  ana sponsorluğunda düzenlenecek “iyiGirişim Zirvesi”nin üçüncüsü  6 Haziran  2013 tarihinde Sabancı Center ‘da gerçekleştiriliyor.
Yarının Büyük İşletmeleri YABİ’lere özel “Design Thinking/Geleceğini Tasarla” temasıyla katılımcıların şirketlerini farklı bakış açılarıyla değerlendirebileceği zirve, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen girişimcilerini, yatırımcılarını ve şirket üst düzey yöneticilerini İstanbul’da buluşturacak. Zirve’de açılış konuşmaları Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cansen Başaran Symes, Akbank Ticari ve Kobi Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür ve TÜSİAD Girişimcilik Çalışma Grubu Başkanı Selçuk Yorgancıoğlu tarafından yapılacak.
Açılış konuşmalarının ardından  TBWA Istanbul  Başkanı  Cem Topçuoğlu "Eyvah, Şirketim Büyüdü", Intel Capital Üst Düzey Yöneticisi Barış Aksoy "Tamam Mı, Devam Mı" ve Mars Entertainment CEO'su Muzaffer Yıldırım "En İyi Hatalarım" başlıklı kendi girişim tecrübelerini paylaştıkları konuşmalar yapacaklar.
Sunumların ardından TEPAV'ın desteğinde iki de workshop düzenlenecek; "Sevdiğin İşi Tasarla" konulu birinci workshop'un sunumunu Birsel+Seck'den Tasarımcı  Ayse Birsel, "Geleceğini Tasarla - Şirketin Ne Alemde?" konulu ikinci workshop'un sunumunu da Gardner & Associates Danışmanlık Başkanı, Fast Company Bloggerı ve Dell Müşteri Danışma Kurulu Üyesi Dave Gardner yapacak. 
Bu yılki teması “ Design Thinking/Geleceğini Tasarla” olarak belirlenen iyiGirişim Zirvesi’nde konuşmacılar, değişimi tasarlamak, yeni işler yaratmak, hedef müşteri kitlesini belirlemek gibi konular üzerine tartışacaklar.
Zirve katılımcıları, "tasarım insan içindir" önermesinden yola çıkarak, üretimden kullanıma kadar, sürece dahil olan tüm paydaşların ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alan çözümler üzerinde duracaklar. Zirvede, gelişen şirketler ve yeni girişimler için "bütün iş süreçlerinin farkındalık üzerine kurulması" konusunda yürütülebilecek çalışmalar da, deneyimlere dayanılarak ele alınacak.
Zirve'de ayrıca hataların suçlama değil, ders çıkarma aracı olarak görüldüğünde, yaratıcılığın da destekleneceği gerçeği tartışılacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)