BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİYİ Parti olağanüstü kongre kararı aldı----

İYİ Parti olağanüstü kongre kararı aldı

İYİ Parti olağanüstü kongre kararı aldı
01 Nisan 2024 - 14:51 www.finansgundem.com

Partisinin olağanüstü seçimle kongreye gideceğini açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Muhasebemizi yapacağız. Milletimizin bize verdiği mesajı ve bizim için çizdiği istikamet doğrultusunda gereken adımları atacağız.” dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin ardından bugün partisinin genel merkezinde basın açıklamasında bulundu.

Akşener'in açıklamaları şöyle:

"Sonuçların ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, milletimizin iradesiyle seçilenleri tebrik ediyorum. Demokrasilerde her konu tartışılabilir, tek bir şey tartışılamaz, milletin sandıkta gösterdiği irade. Bu seçimlerde de milletimiz bir il, 23 ilçe ve 7 belde olmak üzere toplam 31 yeri İYİ Parti’ye emanet etti. Milletimizin iki yumruk arasına sıkıştırılmaktan ne kadar yorulduğunu bir kez daha görmüş olduk.

2023 yılındaki seçime göre milletimizin sandığa katılımında büyük düşüşü hiçbir siyasi görmezden gelemez. Emeklilerimiz bu seçimlede 10 bin liralık maaşlarıyla sefalet içinde bir yaşama mecbur olmadığını sandığa gitmeyerek gösterdi. Milletimiz en esaslı mesajını da iktidara verdi. Ezcümle milletimiz yıllardır ülkemizi makulde buluşturma fırsatını geri tepen Sayın Erdoğan’a 'Artık zorundasın' dedi.

Elbette siyaset kurumu olarak sandıktan çıkan mesajı duymak hepimizin görevidir. Biz de İYİ Parti olarak üzerimize düşen sorumluluğu alacağız. Sonuçlara ilişkin muhasebemizi, özeleştirimizi yapacağız. En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız. Sandıkta ortaya koyan irade ile Türkiye için hak, huzur, refah arayışında milletin önünde ya da arkasında her zaman milletimizin yanı başında olacaktır."

Akşener'in seçime ilişkin konuşacağı saat belli oldu