BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİYİ Parti Mersin'de başka bir adayla seçime giriyor----

İYİ Parti Mersin'de başka bir adayla seçime giriyor

İYİ Parti Mersin'de başka bir adayla seçime giriyor
28 Şubat 2019 - 12:38 www.finansgundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Mersin'de yeni bir isimle seçime gireceğiz, yarıştan kopmuş değiliz. Size bir sürprizimiz olacak" dedi. Mersin BB Başkanı Burhanettin Kocamaz da adayın, eski bakan Ayfer Yılmaz olduğunu duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Mersin'de yeni bir isimle seçime gireceğiz, yarıştan kopmuş değiliz. Size bir sürprizimiz olacak" dedi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da adayın, eski bakan Ayfer Yılmaz olduğunu duyurdu.

İYİ Parti lideri Akşener, Mersin'de yeni bir isimle seçime gireceklerini belirterek, ismi gün içinde duyaracaklarını söyledi.

Mersin'de yarıştan kopmadıklarını vurgulayan Akşener, "Size bir süprizimiz olacak. Adayımız var, kazanacak bir aday. Yeni bir isim ama bildiğiniz bir isim" dedi.

Akşener, gazetecilerin adayın kim olduğunu sorusuna, "Harp olur, darp olur diye çekiniyoruz. Müracaatımız tamamlansın. Kazandıktan sonra o belediyeyi yönetecek bir adayımız. Kariyeri buna uygun ve Mersinli bir aday. Mersin'de tekrar en güçlü şekilde rekabetin içinde olacağız" yanıtını verdi. 

Kocamaz'ın oğlunun aday olacağının basına yansıdığının belirtilmesi üzerine Akşener, "Hayır." dedi. Akşener, kendisinin, yeni adayın ve Burhanettin Kocamaz'ın kazanmak için birlikte çalışacağını söyledi.

Kocamaz'ın yeni adayı nasıl değerlendirdiği sorusu üzerine Akşener, "Beraberce teklif götürdük" dedi.

Akşener, adayın bugün belli olacağını ifade ederek, "Mersin'de iki aday konusu falan bitti" diye konuştu.

KOCAMAZ: İYİ PARTİ'NİN MERSİN ADAYI AYFER YILMAZ, DESTEKLİYORUM

 İYİ Parti ve Demokrat Parti'den Mersin adaylığı YSK'dan dönen Burhanettin Kocamaz ise "İYİ Parti'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı eski Devlet Bakanı Ayfer Yılmaz olacak, kendisini destekliyorum" ifadelerini kullandı. 

Mersin'de Kanal33'te açıklamalarda bulunan Kocamaz, YSK'nın DP'den adaylığını reddetmesini 'siyasi bir karar' olarak nitelendirdi. Kocamaz, "Mersin'de seçime gölge düşmüştür. Demokrasi tarihine kara leke olarak geçmiştir" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)