BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİYİ Parti Genel Merkezi'nde suratlar asıldı----

İYİ Parti Genel Merkezi'nde suratlar asıldı

İYİ Parti Genel Merkezi'nde suratlar asıldı
31 Mart 2019 - 21:32 www.finansgundem.com

Yerel Seçim sonuçları hızla açıklanıyor. Siyasi partiler de sonuçları genel merkezlerinden takip ediyor. İYİ Parti Genel Merkezi önünde kurulan dev ekranların önünde sonuçlardan duyulan memnuniyetsizlik var.

Yerel Seçim sonuçlarında resmi olmayan veriler sistemlere giriliyor. Siyasi Partilerin genel merkezlerinden de yayınlanan anlık sonuçlar paylaşılıyor. O paylaşımlardan biri de İYİ Parti'nin Genel Merkezi önünde yapılıyor.

Kurulan dev ekranlardan sonuçları takip edenler İYİ Partililer, durumdan pek de memnun değil.

MEMNUNİYETSİZ BEKLEYİŞ

Parti önünde kurulan dev ekranın çevresine toplanan kalabalık, sonuçları anlık olarak takip ediyor. Çok sayıda kişinin geldiği bu yerde memnuniyetsiz bir bekleyiş var. Zira fotoğraflara yansıyan suratlar, asık bir şekilde ekranı takip ediyor.

Sonuçlar hemen açıklanmadan önce güleç yüzlerle takip edilen İYİ Parti'nin oy oranları, zaman ilerledikçe değişti. Bu durum da binanıon önünde bekleyenlerin yüzlerine yansıdı. Zaman ilerledikçe suratlar teker teker düşmeye başladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)