BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİYİ Parti belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor----

İYİ Parti belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor

İYİ Parti belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor
30 Eylül 2023 - 15:35 www.finansgundem.com

Daha önce İzmir adayı belli olan İYİ Parti'de Genel Başkan Akşener, diğer belediye başkan adaylarını gelecek haftadan itibaren açıklamaya başlayacak.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde siyasi partilerin adaylık süreçleri şekillenmeye başlıyor. Bu bağlamda edinilen bilgiye göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale'yi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı göstermesinin ardından aday tespit çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Akşener, yeni yasama dönemiyle yerel seçim çalışmaları kapsamında teşkilat bazında başlattığı il gezilerine ağırlık verecek.

Partisinin belediye başkan adaylarını bu il gezilerinde açıklayacak Akşener, gelecek hafta süreci başlatacak. Bu arada yine seçim çalışmaları kapsamında partinin Yerel Yönetim Başkanlığı tarafından eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun başkanlığında oluşturulan ve aralarında akademisyenlerin de bulunduğu bir komisyon "Yerel Yönetimler Vizyon Belgesini" hazırlıyor.

Belgede, İyi Parti belediyelerinin başta sığınmacı ve barınma problemi olmak üzere kent problemlerinin çözümüne yönelik projeler yer alacak.

İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, belgede çocuklar, kadınlar ve gençler için projeler bulunduğunu söyledi.

Akburak, "Yerelde yapacağımız tüm çalışmaların hangi eksende olacağını anlatacağımız bir vizyon belgesi hazırlıyoruz. Vaatlerimizin ve nasıl bir belediyecilik hayal ettiğimizi, 'iyi belediyeciliği' anlatacağız. Çocuklar için belediyecilik, kadınlar ve gençler için belediyecilik düşünüyoruz. Yeşil belediyecilik düşünüyoruz." dedi.

İYİ Parti 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girecek

 

İYİ Parti’de istifa

 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den 'ittifak' açıklaması

 

MHP'nin ittifak çağrısına İYİ Parti'den yanıt geldi

 

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: Emekliye derhal zam açıklanmalı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)