BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİTO Başkanı'ndan sanayide elektrik ve gaza indirim açıklaması----

İTO Başkanı'ndan sanayide elektrik ve gaza indirim açıklaması

İTO Başkanı'ndan sanayide elektrik ve gaza indirim açıklaması
01 Ocak 2023 - 16:11 www.finansgundem.com

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, yeni yılda sanayide yapılan elektrik ve doğal gaz indirimlerinin enflasyona ve ihracata pozitif etki edeceğini belirtti. Avdagiç, yapılan indirimden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, sanayi elektriğindeki indirimin ardından yine sanayide kullanılan doğal gaza yapılan yüzde 13,10 ila yüzde 25,11 arasındaki indirimin, enflasyona ve ihracata pozitif yansıyacağını belirtti.

Avdagiç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 2023 yılına, sanayinin önemli iki girdisi olan elektrik ve doğal gazda indirimli fiyatlarla girdiklerini bildirdi.

Avdagiç, "Sanayi elektriğindeki indirimin ardından yine sanayide kullanılan doğal gaza yapılan yüzde 13,10 ila yüzde 25,11 arasındaki indirim, enflasyona ve ihracatımıza pozitif yansıyacak. Avrupa Birliği (AB) başta olmak üzere ihracatımız, 2023'ün ilk yarısından itibaren ivmelenecek ve büyümeye daha güçlü bir katkı verecek. Enerjideki indirim bu açıdan da çok değerli. İş dünyamızın çağrısına kulak veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümetimize teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Doğalgaz yeni yıla indirimle başladı

İbadethane ve cemevlerine indirimli gaz müjdesi

Gazprom, Türkiye'ye yaklaşık 218 milyar metreküp gaz pompaladı

İTO İstanbul enflasyonunu açıkladı

Bakan Nebati, İTO yönetimiyle görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)