BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİtalya’nın turistik beldesinde bikiniyle dolaşmak yasaklandı----

İtalya’nın turistik beldesinde bikiniyle dolaşmak yasaklandı

İtalya’nın turistik beldesinde bikiniyle dolaşmak yasaklandı
08 Temmuz 2022 - 14:15 www.finansgundem.com

İtalya'da popüler bir tatil kasabası olan Sorrento, tatilcilerin bikinili ve üstü çıplak bir şekilde dolaşmasını yasakladı. Kurala uymayan turistler 500 euro (yaklaşık 8.7 bin lira) para cezasına çarptırılacak.

İtalyan tatil kasabası Sorrento'da, belediye başkanının "uygunsuz davranış" olarak nitelendirdiği durumu sonlandırmak için turistlerin bikini ve üstü çoplak bir şekilde deniz şortuyla dolaşması yasaklandı.

Pompeii ve Napoli yakınlarındaki sahil kasabasının Belediye Başkanı Massimo Coppola, son zamanlarda insanların ahlaka aykırı davranışlara tanık olduğunu söyledi:

“Bu durumun devam etmesi, yerel halk ve ziyaretçiler arasında rahatsızlık ve huzursuzluk yaratmanın yanı sıra, ilçemizin imajı ve turizmi için yaşam kalitesi hakkında olumsuz bir yargıya yol açabilir.”

Ayrıca kuralın uygulanabilmesi için Sorrento zabıta memurları da insanların üstsüz ve sadece deniz şortuyla ya da bikinileriyle dolaşmadığından emin olmak adına sokaklarda devriye gezecek. Kurala uyulmaması halinde 9 bin liraya yakın para cezası verilecek.

Calabria’daki Praia a Mare gibi kıyıdaki diğer noktalar da yalınayak yürümenin ve uygunsuz kıyafetlerin yasak olduğu benzer yasaklar getirdi. Ligurya’daki Rapallo’da da ziyaretçilere kıyafet kurallarına uymalarını hatırlatan sokak tabelaları var.

İtalya'da taksiciler greve gitti

 

Türkiye ile İtalya arasında 9 anlaşma imzalandı

 

İtalya'nın kuzeyinde acil durum ilan edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)