BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİtalya'dan Türk Kızılay'a mali destek----

İtalya'dan Türk Kızılay'a mali destek

İtalya'dan Türk Kızılay'a mali destek
11 Şubat 2023 - 03:35 www.finansgundem.com

İtalya Dışişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli iki depremin yol açtığı 'asrın felaketi' nedeniyle Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu'na Türk Kızılay'ın acil durum faaliyetlerini desteklemek için mali yardım yaptığını duyurdu.


İtalya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "6 Şubat'ta Türkiye ve Suriye'yi vuran binlerce kişinin ölümüne ve yaralanmasına, altyapı ve binaların hasar görmesine ve yıkılmasına yol açan şiddetli depremin sonuçlarına bir yanıt olarak, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani'nin teklifiyle Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu'na (IFRC) toplamda 1 milyon 750 bin euro değerinde katkıda bulundu." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, söz konusu yardımın 1 milyon euroluk kısmının Türk Kızılay'ın faaliyetlerine, 750 bin euroluk kısmının ise Suriye Kızılayı'na tahsis edildiği belirtildi.

Bakanlık açıklamasında, "İtalyan hükümeti, bu katkılar aracılığıyla zor dönemde yakınlığını somut bir şekilde göstererek ilgili halklara ilk somut yardımı sunmayı amaçlamaktadır." denildi.

'Asrın felaketi'nde yardımlar devam ediyor

 

Avrupa'dan depremzedelere yardım seferberliği sürüyor

 

Deprem bölgesindeki yağmacılar gözaltında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)