BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİtalya İstatistik Kurumu: Ölü sayısı çok daha fazla----

İtalya İstatistik Kurumu: Ölü sayısı çok daha fazla

İtalya İstatistik Kurumu: Ölü sayısı çok daha fazla
05 Mayıs 2020 - 08:11 www.finansgundem.com

İtalya İstatistik Kurumu ISTAT, ülkede korona virüsten ölümlerin, Sivil Koruma Dairesi'nin açıkladığı rakamların çok üstünde olduğunu bildirdi

İtalya’da Pazartesi günü korona virüsü nedeniyle 195 kişi hayatını kaybetti. Sivil Koruma Dairesi’ne göre yeni vaka sayısıysa 1.221’den 1.389’a düştü. Öte yandan İtalya İstatistik Kurumu ISTAT, ülke genelindeki ölü sayılarını incelemesinin ardından Pazartesi günü yaptığı açıklamada gerçek ölü sayısının Sivil Koruma Dairesi’nin açıkladığından çok daha yüksek olduğunu bildirdi.

İtalya’da ölü sayıları Pazar günleri kaydedilen düşüşün ardından hafta başında yeniden yükseliyor. Ancak genel olarak Mart ayında günde 900’ler seviyesine çıkan ölü sayısı düşme eğiliminde.

İtalya’da salgının başladığı 21 Şubat’tan bu yana kaydedilen toplam ölümlerin sayısıysa 29 bin 79 olarak açıklandı. İtalya, ölü sayısında ABD’nin ardından dünyada ikinci sırada yer alıyor.

İtalya, vaka sayısındaysa 211 bin 938 ile ABD ve İspanya’nın ardından dünyada üçüncü sırada.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)