BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsviçre'den Rusya'ya kınama----

İsviçre'den Rusya'ya kınama

İsviçre'den Rusya'ya kınama
07 Eylül 2023 - 01:52 www.finansgundem.com

İsviçre, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısını şiddetle kınadığını duyurdu. İsviçre Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 'Vahşi saldırıyı kınıyoruz' ifadelerine yer verildi

İsviçre, Ukrayna'nın Konstantinivka şehrinde çok sayıda ölüm ve yaralanmaya neden olan Rus saldırısını şiddetle kınadı.

İsviçre Dışişleri Bakanlığı, Konstantinivka'da gerçekleşen ve 16 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıya ilişkin X sosyal medya platformundan paylaşımda bulundu.

İSVİÇRE: VAHŞİ SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Paylaşımda, "Konstantinivka'da çok sayıda ölü ve yaralanmaya neden olan vahşi saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Uluslararası insancıl hukuk, sivillere yönelik saldırıları yasaklıyor. İsviçre bir kez daha Rusya'ya, Ukrayna'ya yönelik askeri saldırganlığına derhal son vermesi çağrısında bulunuyor." ifadeleri kullanıldı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rus ordusunun Donetsk bölgesinin Konstantinivka şehrine toplarla saldırı düzenlediğini belirtmişti.

Rus birliklerinin şehirde çarşı, dükkan ve eczanenin bulunduğu bir alanı vurduğunu aktaran Zelenskiy, "Rus teröristlerin topları 16 kişiyi öldürdü. Çok sayıda yaralı var. Ölen ve yaralananların sayısı artabilir." ifadelerini kullanmıştı.

Ukrayna İçişleri Bakanı İgor Klimenko ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırıda 28 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Rusya duyurdu: Eğitim üssünü vurduk

 

Ukrayna'ya füzeli saldırı: Onlarca ölü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)