BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsveç'ten Ukrayna'ya 5,4 milyon dolarlık yardım----

İsveç'ten Ukrayna'ya 5,4 milyon dolarlık yardım

İsveç'ten Ukrayna'ya 5,4 milyon dolarlık yardım
02 Şubat 2022 - 16:47 www.finansgundem.com

İsveç hükümeti, reformları desteklemek ve ülkenin direncini artırmak için Ukrayna'ya 50 milyon kron yardım yapacağını duyurdu.


İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile telefon görüşmesinde, İsveç'in Ukrayna'ya tam desteği konusunda güvence verdiğini açıkladı.

İsveç ile Ukrayna'nın tarihi ilişiklerinin uzun bir geçmişe sahip olduğunu hatırlatan Linde, "Dirençli Ukrayna için Ortaklık Fonu" çerçevesinde İsveç'in Ukrayna'ya 50 milyon kron (yaklaşık 5 milyon 400 bin dolar) yardım yapacağını duyurarak açıklamalarına şunları ekledi:

"Bu yardım ile amacımız Ukrayna'nın reform çabalarını desteklemek ve ülkenin direncini artırarak güvenlik güçlerinin kapasitesini güçlendirmek. Çünkü Rusya'nın kabul edilemez talepleri var. Bu talepler sadece Ukrayna'yı değil, İsveç ve tüm Avrupa güvenlik düzenini etkiliyor." 

İsveç'te Kraliyet Sarayı üzerinde dron uçuran Rus tutuklandı

 

Büyük skandal! İsveçli firmanın tanıttığı otomobil Çinlilerin çıktı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)