BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsveç'ten getirilen Gülüşken taburcu oldu----

İsveç'ten getirilen Gülüşken taburcu oldu

İsveç'ten getirilen Gülüşken taburcu oldu
12 Mayıs 2020 - 01:26 www.finansgundem.com

İsveç'in Malmö kentinde Kovid-19 teşhisi konulan ve sağlık durumu ağırlaşınca uçak ambulansla Türkiye'ye getirilen 47 yaşındaki Gülüşken tedavi olduğu Ankara Şehir Hastanesi'nden taburcu edildi

İsveç'in Malmö kentinde yeni tip korona virüs (Kovid-19) teşhisi konulması ve sağlık durumunun ağırlaşmasına rağmen hastaneye kabul edilmeyen Emrullah Gülüşken 26 Nisan'da getirildiği Türkiye'de tedavisinin başarıyla tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Emrullah Gülüşken'in kızları aynı zamanda kronik kalp hastası olan babaları için hazırladıkları videoyu sosyal medya hesaplarında paylaşmış ve Türkiye'den yardım istemişlerdi. Kızların sesine kulak veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla İsveç'e giden ambulans uçak, 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken'i Türkiye'ye getirmiş ve Gülüşken Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 

Edinilen bilgiye göre, 26 Nisan'da Türkiye'ye getirilerek yoğun bakım servisine yatırılan ve Kovid-19 tedavisine başlanılan Gülüşken, bir süre sonra normal servisteki odaya alındı.

Yapılan tıbbi değerlendirmede, Kovid-19 hastalığının yanı sıra Gülüşken'in karaciğerinde fonksiyon bozukluğu olduğu ve diyabet değerlerinin yüksek çıktığı tespit edildi.

Gülüşken, değerlerinin tedavi sonrasında dengelenmesinin ve Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasının ardından bugün tedavi olduğu Ankara Şehir Hastanesi'nden taburcu edildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)