BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsveç'in en prestijli edebiyat ödülünü bir Müslüman aldı----

İsveç'in en prestijli edebiyat ödülünü bir Müslüman aldı

İsveç'in en prestijli edebiyat ödülünü bir Müslüman aldı
29 Kasım 2017 - 09:54 www.finansgundem.com

İsveç'in en prestijli edebiyat ödülü olarak bilinen ve İsveçli yazar August Strindberg’in anısına verilen "Yılın En İyi Kurgu Kitabı" ödülüne, bir Müslüman yazar layık görüldü

Stockholm’deki Konser Evi'nde düzenlenen törenle ödülünü alan 38 yaşındaki Anyuru, “Elhamdülillah bir Müslüman olarak Allah bana İsveç'in en prestijli ödülünü layık gördü.” dedi.

Anyuru, bu ödülün anlamının kendisi için büyük olduğunu belirtti.Anyuru'nun “Öldürdüklerinin göz yaşında boğulacaklar” romanı, gelecekte İsveç'in ırkçılar tarafından nasıl yönetileceğini konu alıyor.

Bu arada, "Yılın En İyi Çocuk Kitabı" ödülü İsveçli yazar Sara Lundbergs'e verilirken, "Yılın En İyi Gerçek Hikaye" ödülünü de yazar Fatima Brenner kazandı. Eserleri üç kategoride ödüle layık görülen yazarlara, ödülün yanı sıra 10 bin avro veriliyor. August Strindberg ödülleri, 1989 yılından bu yana veriliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)