BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsveç Başbakanı'nın kutlama mesajı yanlış adrese gitti----

İsveç Başbakanı'nın kutlama mesajı yanlış adrese gitti

İsveç Başbakanı'nın kutlama mesajı yanlış adrese gitti
06 Eylül 2022 - 15:43 www.finansgundem.com

İsveç Başbakanı Andersson'ın Liz Truss'a gönderdiği kutlama mesajı yanlış adrese gitti.

İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, Birleşik Krallık'ın (BK) yeni başbakanı seçilen Liz Truss'ı kutlamak isterken, Twitter'dan yanlış kullanıcıyı etiketledi. 

Andersson, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, @trussliz adresi yerine @liztruss'ı etiketleyerek, "Liz Truss'ı tebrik ederim. İsveç ve BK derin ve kapsamlı işbirliğini sürdürecek. Bu yurttaşlarımız, ekonomimiz ve güvenliğimiz için önemli" diye yazdı.

@liztruss adlı hesabın sahibi Liz Trussell ise Andersson'a şaka yollu bir yanıt vererek, "En kısa zamanda görüşmeyi ümit ediyorum. Köfteleri hazırla!" ifadelerini kullandı.

Independent Türkçe'nin derlediği haberde, Andersson, gönderisinde yanlış hesabı etiketlediğini anlayınca paylaşımını sildi.

İngiltere ve Galler Yeşil Partisi'nden parlamenter Caroline Lucas da benzer bir hataya düştü.

Brighton parlamenteri, yanlış hesabı etiketleyerek gönderdiği mesajda, "Truss meseleyi hâlâ anlayamadı. Seçim kampanyasını bir sağcı ideolog olarak yürüttü ve ülkeyi de öyle yönetecek. Bu hepimiz için bir felaket" diye yazdı.

Lucas, daha sonra hatasını anlayınca özür dilediği bir paylaşım yaptı.

Haber sitesi Right of Centre UK de yanlış adresi etiketlediği gönderisinde, Truss'ı kutlayarak "Bu iş için en iyi kişi" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)