BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstiklal Caddesi'nde yangın trafiği----

İstiklal Caddesi'nde yangın trafiği

İstiklal Caddesi'nde yangın trafiği
17 Eylül 2022 - 19:14 www.finansgundem.com

İstiklal Caddesi'nde bir otelde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahale etmesini izleyen çevredekilere, İstiklal Caddesi'ndeki hafta sonu kalabalığı da eklenince tramvay ve insanlar ilerlemekte zorlandı.

İstiklal Caddesi'ndeki bir otelin bacasında çıkan yangın cadde üzerinde insan trafiği oluşmasına neden oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, çalışmaları izleyenler nedeniyle yoğunluk yaşandı.

İstiklal Caddesi'nde bulunan 8 katlı bir otelin yedinci katındaki restoran bacasında saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Bacadaki yağların alev almasıyla çıkan yangını, çalışanlar söndürmeye çalıştı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven açarak yangına müdahale etti. Çevredekiler bir süre itfaiyenin yangına müdahale etmesini izledi. İstiklal Caddesi'ndeki hafta sonu kalabalığına, yangını izleyenler de eklenince tramvay ve insanlar ilerlemekte güçlük çekti. 

Yangın ise kontrol altına alınarak söndürüldü.

İzmir'de, kozmetik fabrikasında yangın çıktı

Manisa'da orman yangını

Fransa'daki yangında 3 bin hektardan fazla yeşil alan yandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)