BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstihbarat raporu: Ruslar hava savunma füzesi kullanımını artırdı----

İstihbarat raporu: Ruslar hava savunma füzesi kullanımını artırdı

İstihbarat raporu: Ruslar hava savunma füzesi kullanımını artırdı
22 Temmuz 2022 - 11:11 www.finansgundem.com

İngiltere Savunma Bakanlığı, Ukrayna-Rusya savaşına dair istihbarat raporunu yayınladı. Raporda, "Rusya, ikincil bir kara saldırısı yolu olarak hava savunma füzelerinin kullanımını artırdı" ifadesi yer aldı.


İngiltere Savunma Bakanlığı'nın istihbarat raporunda, Donbas’ta Ukrayna kuvvetlerinin, Vuhlehirsk elektrik santraline Rusların saldırma girişimlerini püskürttüğü ifade edilerek, “Rus topçusu, Kramatorsk ve Siversk şehirlerinin çevresindeki bölgelere odaklanmaya devam ediyor” açıklaması yapıldı.

Raporda, Ukrayna’nın Mykolaiv Bölgesi Valisi Vitaly Kimin dün, Rus güçlerinin altyapı, enerji tesisleri ve depolama alanlarını vurmak için 7 hava savunma füzesi kullandığını belirttiği anımsatıldı ve “Rusya, özel kara saldırı füzelerinin kritik düzeyde eksikliği nedeniyle, ikincil bir kara saldırısı yolu olarak hava savunma füzelerinin kullanımını artırdı. Rusların, işgalin başlangıcından itibaren Ukrayna yakınlarında uçakları ve füzeleri uzun mesafelerden vurmak için tasarlanmış S-300 ve S-400 stratejik hava savunma sistemlerini konuşlandırdığı neredeyse kesin. Bu silahlar, uçakları yok etmek için tasarlanmış nispeten küçük savaş başlıklarına sahiptir. Açık ve hafif binalardaki birliklere karşı önemli bir tehdit oluşturabilirler ancak sertleştirilmiş yapılara nüfuz etmeleri pek olası değildir. Bu silahların amaçlanan hedeflerini kaçırma ve sivil kayıplara neden olma olasılığı yüksektir, çünkü füzeler bu rol için optimize edilmemiştir” denildi.

Rusya, Suriye’ye yardımları veto etme kararını savundu

 

Rusya İdlib'de Hristiyan köyüne saldırdı, 3 kişi öldü

 

Rusya: AB'nin uyguladığı yaptırımlar yine kendi toplumuna zarar veriyor

 

CIA, Rusya'nın Ukrayna'daki asker kaybını açıkladı

 

Rusya, Harpoon füze sistemini yüksek hassasiyetli silahla vurdu

 

Ukrayna, Rus ordusunun kayıplarını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)