BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​"İstifa etmesi gereken kişi Erdoğan'dır"----

​"İstifa etmesi gereken kişi Erdoğan'dır"

​İstifa etmesi gereken kişi Erdoğan'dır
25 Aralık 2013 - 22:03 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın istifasına ilişkin, "delikanlı gibi davrandı" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla geldiği Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda gazetecilerin sorularını cevapladı.  

Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin Erdoğan Bayraktar'ın istifası ve yaptığı açıklamalar hakkındaki görüşlerini sorması üzerine, "Sayın Erdoğan Bayraktar, delikanlı gibi davrandı, inandığı şeyleri söyledi. 'Başbakanın verdiği talimatları yerine getirdim. Eğer o talimatlar yanlışsa yolsuzluğa kaynaklık yapıyorsam önce yargılanması gereken, istifa etmesi gereken kişi Erdoğan'dır' dedi. Bir Karadenizli delikanlı gibi davrandı" diye konuştu.  

Kılıçdaroğlu, yeni bir operasyon yapılacağı iddiaları hakkında da şunları söyledi: 

"Yolsuzluk, nerede yapılırsa üzerine kararlılıkla gidilmesi lazım. Bu ülkede 76 milyon yurttaşın, bu devlette hakkı vardır, payı vardır. Herkes vergi veriyor bu ülkeye. Dolayısıyla yolsuzluklara karşı bütün yurttaşların duyarlı olması lazım. Varsa bir yerde yolsuzluk, onun üzerine devletin yetkili organlarının kararlılıkla gitmesi gerekir. Hükümetin yapması gereken de bu işin önünü açmaktır."  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)