BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte yeni havalimanından ilk görüntü----

İşte yeni havalimanından ilk görüntü

İşte yeni havalimanından ilk görüntü
21 Haziran 2018 - 15:06 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akşam saatlerinde uçakla iniş yapacağı yeni havalimanından ilk görüntü geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın içinde olacağı Gaziantep’den yola çıkacak uçak bugün saat 20:00 ile 20:30 arasında İstanbul Yeni Havalimanı’na teker koyacak.Havalimanından ilk kareler de ortaya çıkmaya başladı. Türk sivil havacılık tarihine geçecek inişle ilgili son hazırlıklara ekipler de devam ediyor.

Terminal ve apronda ekipler şu an organizasyon için son hazırlıklar için çalışırken terminale de Atatürk, Erdoğan posterleri ile Türk bayrağı asıldı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, ilk iniş için güvenlik ekipleri de çok sıkı güvenlik önlemleri aldı.

Saat 20:00 ile 20:30 arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağı 3 bin 750 metre uzunluğunda 60 metre genişliğindeki bir numaralı piste teker koyacak.

İstanbul Yeni Havalimanı da resmi twitter hesabından,”İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk uçagın inişine 24 saatten az bir süre kaldı” bilgilendirmesinde bulundu.

Yeni Havalimanı tarihi inişe hazır!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)