BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş’te Üniversiteliler Aylin Aslım ile buluştu----

İş’te Üniversiteliler Aylin Aslım ile buluştu

İş’te Üniversiteliler Aylin Aslım ile buluştu
09 Mart 2014 - 17:46 www.finansgundem.com

İş’te Üniversiteli markasının internet sitesi isteuniversiteli.com.tr gençleri ünlü isimlerle buluşturmaya devam ediyor

Türkiye İş Bankası’nın, İş’te Üniversiteli markasının 10 yıldır gençlere sunduğu hizmetlere yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan internet sitesi isteuniversiteli.com.tr gençleri ünlü isimlerle buluşturmaya devam ediyor.

İş’te Üniversiteli şanslı gençler rock sanatçısı Aylin Aslım’la keyifli bir sohbette bir araya gelerek sanatçıyla tanıştılar. Sohbetin kültür ve sanat üzerine yoğunlaştığı buluşmada gençler hem eğlendiler, hem de Aylin Aslım hakkında merak ettiklerini kendisinden öğrenme şansını yakaladılar. Bu etkinlikten kareler facebook.com/isteuniversiteli ve twitter.com/isteuni sosyal medya hesaplarından anlık olarak paylaşıldı.

İş’te Üniversiteli daha önce oyuncu Mert Fırat ve Müge Boz, radyo programcısı Nihat Sırdar, işadamı Muzaffer Yıldırım ile buluşmuştu.

İş’te Üniversiteli

Türkiye İş Bankası’nın gençlere özel bankacılık hizmet paketi İş’te Üniversiteli kapsamında gençler İş’te Üniversiteli logosuyla markalanmış özel kredi kartı, Bankamatik Kartı ve sanal kart kullanarak alışverişlerini güvenle gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca vadesiz TL hesabının yanı sıra yatırım hesabı açma, tasarruflarını yatırım araçlarında değerlendirme, düzenli ödemeleri ya da faturaları için otomatik ödeme talimatı verme ve Anında Bankacılık kanallarını kullanarak cep telefonuna TL yükleme işlemleri gibi birçok bankacılık işlemini rahat ve kolayca yapabilme olanağı sunuluyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)