BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte Türkiye'nin en pahalı hamburgeri----

İşte Türkiye'nin en pahalı hamburgeri

İşte Türkiye'nin en pahalı hamburgeri
10 Temmuz 2017 - 14:54 www.finansgundem.com

Sosyal medya Instagram paylaşımındaki hamburgerin fiyatını konuşuyor. Çeşme'de Zio Beach restoranındaki hamburgerin fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Sosyal medya 'Türkiye'nin en pahalı hamburgeri'ni konuşuyor. Instagram kullanıcısının sosyal medyada paylaştığı hamburgerin fiyatını duyan kullanıcılar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Türkiye'nin en gözde tatil mekanlarından olan Çeşme'de, Zio Beach'te paylaşıldığı öğrenilen gönderide paylaşılan hamburgerin fiyatı tam 220 lira. 'Türkiye'nin en pahalı hamburgeri' olmaya aday olan burgerin içinde ise cheddar peyniri, sığır eti, trüf mantarı, havyar ve ıstakoz var. Paylaşımda Yunanistan Mikanos'ta 165 Euro değerindeki hamburgerden de söz edildi. Kullanıcıların yorum yağmuruna tuttuğu paylaşımında ise hamburgerin fiyatı eleştiri aldı.

İşte sosyal medyada çok konuşulan o paylaşım:

'Sizi Türkiye'nin en pahalı burgeriyle tanıştırayım. Çeşme'deki Zio Beach, restoranında üst düzey gastronomik bir deneyim yaşatıyor misafirlerine. Mykonos'daki Nammos'la yarışır cinsten bir deneyim bu. Orada da 165 Euroluk kobe etli meşhur bir burger vardı, geçen sene paylaşmıştım belki hatırlayanlarınız vardır. Buradaki burgerin durumu daha farklı ve bence çok daha özellikli. İçerisinde lobster, corned beef, trüf mantarı ve havyar bulunan; cheddar peynirlerinin İngiltere'den getirtildiği ve özel soslara sahip bu burgerin fiyatı ₺220. Maliyeti düşünüldüğünde pek kazançlı bir yanı yok bence onlar için ama olayın "pr" ve lezzet değeri oldukça yüksek. Benim gibi yeme-içmede sınır tanımayanlara bu muazzam kombinasyonu şiddetle öneririm.'

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)