BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Trabzonspor'un yeni başkanı----

İşte Trabzonspor'un yeni başkanı

İşte Trabzonspor'un yeni başkanı
06 Aralık 2015 - 20:42 www.finansgundem.com

Bordo - Mavili kulübün kongre üyeleri başkan olarak Muharrem Usta'yı seçti

Trabzonspor'un az önce sona eren kongresinde yeni başkan resmi olmayan sonuçlara göre 15 oy farkla Muharrem Usta seçildi.

Rekor katılımla gerçekleştirilen kongrede 7.395 üyenin oy kullandığı açıklandı. İbrahim Hacıosmanoğlu bordo, Muharrem Usta mavi, Celil Hekimoğlu ise sarı renkli pusulalarla yarıştığı kongrenin son anları nefesleri kesti. Son 2 sandığa önde giren Celil Hekimoğlu'nu Muharrem Usta son sandıkta yakalayarak öne geçti ve 3045'e karşı 3058 oy alarak 13 farkla seçimi kazandı.

Muharrem Usta kimdir?

Muharrem Usta 1965 Trabzon doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni mezunu olan Usta, 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı oldu. 
Usta, evli ve üç çocuk babasıdır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkadaşı olarak bilinen Usta, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Muharrem Usta'nın vaatleri nelerdi? 

Muharrem Usta'nın en önemli vaadi Beşiktaş ve Galatasaray'ı şampiyon yapan teknik direktör Mircea Lucescu'ydu. Dünya kulübü olmak gerektiğini öne süren Usta Trabzonspor teknik direktörlüğüne Mircea Lucescu'yu getirmek istiyordu.

HACIOSMANOĞLU AĞLADI

Açıklanan sonuçlarla birlikte mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu gözyaşlarına boğuldu. Salonda 'büyük başkan' tezahüratı yapıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)