BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Şampiyonlar Ligi'nin en iyi 11'i----

İşte Şampiyonlar Ligi'nin en iyi 11'i

İşte Şampiyonlar Ligi'nin en iyi 11'i
29 Kasım 2013 - 15:01 www.finansgundem.com

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. haftanın en iyi ilk 11'i açıklandı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. haftanın en iyi ilk 11'i açıklandı

UEFA tarafından belirlenen haftanın en iyi ilk 11'inde Manchester United'dan iki futbolcu yer aldı. "Kırmızı Şeytanlar"ın, deplasmanda Bayer Leverkusen'i 5-0 yendiği maçta rakip hücum oyunculara geçit vermeyen savunma futbolcuları Smalling ve Evans, başarılı performanslarıyla listeye girmeyi başardı. Austria Wien'in, Porto deplasmanından bir puanla dönmesinde önemli pay sahibi olan Lindner, haftanın en iyi kalecisi seçildi.
Savunma hattında Smalling ve Evans'ın yanı sıra Galatasaray'a bir gol atan Real Madridli Arbeloa ve Ajax'ın sol beki Boilesen yer buldu.
Arsenal formasıyla Olympique Marsilya'ya iki gol atan Wilshere, Kopenhag karşısında "hat-trick" yapan Juventuslu Vidal ve Borussia Dortmund'un Alman futbolcusu Reus orta sahayı oluşturdu.
Shakhtar Donetsk formasıyla Real Sociedad'a iki gol kaydeden Douglas Costa, Chelsea karşısında Basel'e galibiyeti getiren tek golü atan Salah ile Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Robben de haftanın en iyi fovetleri oldu.
Şampiyonlar Ligi'nde 5. haftanın en iyi ilk 11'i şöyle:
Lindner (Austria Wien), Arbeloa (Real Madrid), Smalling (Manchester United), Evans (Manchester United), Boilesen (Ajax), Wilshere (Arsenal), Vidal (Juventus), Reus (Borussia Dortmund), Robben (Bayern Münih), Douglas Costa (Shakhtar Donetsk), Salah (Basel)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)