BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiİşte prestijli projelerin vazgeçilmezi----

İşte prestijli projelerin vazgeçilmezi

İşte prestijli projelerin vazgeçilmezi
24 Ağustos 2021 - 15:20 www.finansgundem.com

Tasarım ve konforun ön plana çıktığı, marka değeri yüksek prestijli projelerde Termo Teknik Silüet Serisi panel radyatörler tercih ediliyor.

Çorlu’da,  Dünya’nın en büyük panel radyatör fabrikasında üretilen Termo Teknik Silüet Serisi panel radyatörler, taşıdıkları seçkin özellikleri ile marka ve tasarım sahibi prestijli inşaat projelerinin tercihi oluyor.

NEF 13, NEF 98, NEF 08, Fairmont Quasar İstanbul, Suryapı Vitrin, Nuhoğlu Fikirtepe, Duru Beytepe, Tom Tom Residence, Şırnak Belediye binası gibi prestijli, konforlu ve seçkin  özelliklere sahip projelerde kullanılan Silüet Serisi panel radyatörler, Çorlu’da 7 üretim bandında yaklaşık 50 bin m2’lik kapalı alanda gelişmiş teknoloji ile üretim yapan  fabrikada çelik sac kullanılarak üretiliyor.

Yüksek standartlar

Uluslararası ısı sistemleri devi SRG’nin (Stelrad Radiators Group)  1999 yılından beri iştiraki olan Termo Teknik’in Çorlu Fabrikası TSE’nin yanısıra: BS, ISO 9001:2008 akreditasyonu; uluslararası radyatör standardı olan EN442 ve DIN, BSI, NF, GOST-R, UkrSEPRO, EMI ve  çalışanların iş güvenliği ve sağlığı açısından en önemli belge olan OHSAS 18001 gibi Avrupa Birliği’nin (AB) talep ettiğinin üzerinde üretim ve kalite standartlarına sahip bulunuyor. Termo Teknik Silüet Serisi iç piyasaya sunulmasının yanı sıra, aralarında ABD ve Rusya’nın da olduğu  50’de fazla ülkeye ihraç ediliyor. Termo Teknik’in 2005 yılından bu yana toplam 9 kez ihracat şampiyonluğu bulunuyor.

Silüet Serisi

Silüet Serisi  şık tasarımı, üstün kalitesi, dekoratif renkleri, kısıtlı mekanlara uygun ölçüleri, sağlamlığı ve verimi ile panel radyatör kullanma alışkanlıklarını değiştirecek özellikler taşıyor. Silüet Serisi’nde, alışılmış beyaz rengin yanında zevkli ve modern görünümlü bir alternatif olarak antrasit renk de bulunuyor. Antrasit renk hem minimal, hem de retro ve rustik öğelerden esinlenen dekorasyonlara uyum sağlıyor. Antrasit; özellikle beyaz, kırık beyaz, açık gri ve bej tonları ile tam bir uyum içerisinde olmasının yanı sıra, dekorasyonda daha çarpıcı bir görünüm arayanlar için narenciye, açık pembe, lila, sarı, açık mavi tonlar ve parlak renkli zeminler ile de uyumlu bir kontrast yakalıyor.

Silüet Serisi radyatörler

Minima, düz ve çizgisiz görünümüyle sadelik ve uyumun seçkin örneğini sunuyor. Parlak ön yüzeyi ile kullanıldıkları mekân ile bütünleşen radyatörler, dekorasyonda minimalizmi tercih edenlerin seçeneği oluyor.

Style ve Latida ise yatay çizgili pürüzsüz yüzeyleri ile iç mekanların görünümünü zenginleştirmek  isteyenlere farklı ebat ve boyutlarda çok sayıda seçenek sunuyor.

Mekânın yapısı dikey ve çizgili radyatör gerektirdiğinde Vertica, bulunduğu ortama dinamizm katan eşsiz yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Silüet Serisi dikkat çeken yenilikçi tasarımın yanında sıkı bir test aşamasından geçiyor. Normalde 8 bar ve altında çalışması beklenen dekoratif panel radyatörlerin her biri 13 bar’a kadar basınç testine tabi tutuluyor. Avrupa’nın tercihi olan benzersiz üst ızgara sadece Silüet Serisi’nde standart olarak bulunuyor.

15 yıl garanti

Termo Teknik’in profesyonel teknik tasarımları son kullanıcıya uzun yıllara yayılan kullanım ömrü sağlıyor. Termo Teknik tesislerinde üretilen Silüet Serisi kalitesinin bir göstergesi olarak 15 yıllık garanti belgesi ile birlikte standart olarak sunuluyor

Web sayfası

Silüet Serisi dekoratif panel radyatörlerin seçkin tasarımlarını gözler önüne seren, eşsiz özellikleri hakkında detaylı bilgiyi “www.siluetradyator.com” adresinde bulunan web sitesinden alabilir, referans listesine ise “www.termoteknik.com” adresinde bulunan referanslar bölümünden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)