BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte Mutlu Kaya'nın son durumu----

İşte Mutlu Kaya'nın son durumu

İşte Mutlu Kaya'nın son durumu
14 Ağustos 2015 - 09:08 www.finansgundem.com

Evinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla yaralandıktan sonra uzun süre ölümle pençeleşen Mutlu Kaya'dan mutlu haber geldi

Bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ndeki evinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla yaralandıktan sonra uzun süre ölümle pençeleşen Mutlu Kaya, Ankara GATA'da yapılan tedavi sonucunda yürümeye başladı.
 
GATA'DA TEDAVİ ALTINA ALINMIŞTI
 
Kaya, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun girişimleriyle, 7Temmuz'da Sağlık Bakanlığı'na ait hava ambulansıyla Diyarbakır'dan GATA'ya götürülüp tedavi altına alınmıştı.
 
"ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN ZAMANI VAR"
 
Kardeşinin GATA'da 1 ayı aşkın süredir gördüğü tedavi sonucu ilk kez ayağa kalktığını belirten abla Sevil Denizhan, "Durumu oldukça umut verici, hızla iyileşiyor. Adımlarını yavaş yavaş atıyor, çok az yürüyebiliyor. Tabii eski sağlığına kavuşması için bir süre daha tedaviye ihtiyacı var" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)