BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Mesut'un Real'den ayrılma nedeni----

İşte Mesut'un Real'den ayrılma nedeni

İşte Mesut'un Real'den ayrılma nedeni
08 Eylül 2013 - 21:58 www.finansgundem.com

Transferin son gününde Real Madrid'den ayrılarak Arsenal'e giden Mesut Özil'in, Madrid'den 'çapkınlığı' nedeniyle gönderildiği iddia edildi...

Real  Madrid'den Arsenal'e 42,5 milyon pound bonservis bedeli ile transfer olan ve Ada  basınının bir anda gündem maddesi haline gelen Mesut Özil ile ilgili ilginç bir  iddia ortaya atıldı.
El Mundo Deportivo Gazetesi'nin haberine göre, Almanya Milli Takımı'nda oynayan  24 yaşındaki oyuncu, Madrid'den gece hayatına kendisini fazlasıyla kaptırdığı ve  'kadınlara' düşkün olduğu nedeniyle gönderildi.

Alman pop yıldızı Mandy Capristo ile bir birlikteliği olan yetenekli kramponun,  eski Venezuela güzeli Aida Yespica'nın peşinden koştuğu ve çapkınlığını futbol  kariyerinin önüne koymasının büyük bir sorun teşkil ettiği öne sürüldü.
Mesut'un yakaladığı her şansta, İtalya ya da Paris'e, 31 yaşındaki model  Yespica'nın yanına gittiği ve bu yolculuklar için her 2 haftada bir 15 bin  pounda özel bir uçak da kiraladığı belirtildi. (Sporx)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)