BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Galatasaray'ın ilk transferi----

İşte Galatasaray'ın ilk transferi

İşte Galatasaray'ın ilk transferi
06 Ocak 2015 - 12:06 www.finansgundem.com

Yeni yabancı kuralınının uygulanmasından faydalanan ilk futbolcu Galatasaray'ın genç yeteneği Endoğan Adili oldu

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında renklerine bağladığı, ancak bir türlü Türk pasaportu çıkmadığı için lisansı alınamayan Endoğan Adili, yabancı sınırının kaldırılması ile büyük bir sevinç yaşadı.

Basel'den 500 bin Euroluk bonservis bedeli ile sarı-kırmızılı renklere bağlanan 20 yaşındaki oyuncu, geçen sezonu çapraz bağlarının kopmasının ardından kaçırdı, bu sezon başında ise Türk vatandaşlığına geçemediği için kadroya giremedi.

Babası Türk vatandaşı olmasına rağmen İsviçre vatandaşı olarak gözüktüğünü belirten 1994 doğumlu oyuncu, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak, 1964 Mülga Türk Vatandaşlığı Kanunu’nda belirtildiği üzere, babası Türk olduğu için vatandaşlık hakkı elde etmeye çalıştı, ancak bir türlü istediği sonucu alamadı.

INSTAGRAM'DAN 'ŞÜKÜRLER OLSUN' MESAJI

Yabancı sınırının kaldırılması kararının açıklanması üzerine üzerine fotoğraf paylaşma platformu Instagram üzerinden bir mesaj gönderen genç isim, "Allah'ım sana şükürler olsun. Yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)