BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Ertuğrul'un yeni takımı----

İşte Ertuğrul'un yeni takımı

İşte Ertuğrul'un yeni takımı
26 Haziran 2013 - 16:11 www.finansgundem.com

Geçen sezon ortasında Bursaspor'dan istifa eden Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezonda hangi takımı çalıştıracağı kesinleşti

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Ertuğrul Sağlam ile Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Hoşcan, her zaman Eskişehirspor'a sağlam bir teknik direktör getirmek istediklerini söyledi.
Ertuğrul Sağlam gibi bir teknik adamı siyah-kırmızılı takıma kazandırdıklarını anlatan Hoşcan, "Kendisiyle presipte anlaştık. Cuma günü akşamdan itibaren Ertuğrul Sağlam ve ekibi, Eskişehirspor'un teknik ekibi olarak işe başlayacak. Sağlam için cuma günü saat 19.30'da resmi imza töreni gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun" diye konuştu.
"Eskişehirspor'un teklifi gelene kadar hiçbir takımla görüşmedim"
Sağlam da Eskişehirspor'un yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.
Bugüne kadar kendisine teklif yapan bütün kulüplere teşekkür eden Sağlam, şöyle konuştu:
"Eskişehirspor'un teklifi gelen kadar hiçbir takımla görüşmedim. Eskişehirspor gibi futbol kültürüne sahip, taraftarı futbola tutkuyla bağlı kendine has bir futbol kültürü olan ve geçmişine bakıldığında Türk futboluna damga vurmuş, çok önemli başarılara imza atmış böyle bir köklü camiada görev yapmanın heyecanını yaşıyorum. İsmimiz Eskişehirspor ile anılmaya başladığı andan itibaren kentteki ve taraftardaki heyecanı ve coşkuyu yakından hissetmeye başladım. Bu coşku ve heyecan beni gelecek adına umutlandırdı. Her konuda anlaştık. Allah kaza bela vermezse cuma günü akşamı coşkulu taraftarımızla tanışmak ve onların önünde imzayı atmak için sözleştik."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)