BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Burak Yılmaz'ın satış değeri----

İşte Burak Yılmaz'ın satış değeri

İşte Burak Yılmaz'ın satış değeri
25 Mayıs 2013 - 10:33 www.finansgundem.com

Fiorentina 12 milyon Euro’ya çıktı, Galatasaray 20 milyonda diretiyor, pazarlık kızışıyor

Fiorentina 12 milyon Euro’ya çıktı, Galatasaray 20 milyonda diretiyor, pazarlık kızışıyor.Burak Yılmaz’a talip olup 10 milyon Euro teklif eden Fiorentina, “Hayır” yanıtı üzerine 12 milyona çıktı. Başkan Aysal, 20 milyonda ısrarlı ama 15 milyon Euro’ya da masaya oturabilir.
İtalyanların, Burak Yılmaz için yaptığı net teklif ve Galatasaray’ın şifreleri ortaya çıktı.  şampiyonlar ligi’nde kaydettiği 8 gol ve Türkiye Ligi’nde 2 sezon içinde 57 kez ağları sarsarak, Avrupa’nın dikkat çeken golcü için Fiorentina Galatasaray’a ilk teklifini geçtiğimiz pazartesi günü yaptı. İtalyan kulübünün önerdiği rakamın 10 milyon Euro olduğu öğrenildi.
Asıl ilginç olan ise Galatasaray, rakamı düşük bulmasına rağmen en önemli golcüsü için İtalyanlara kapıyı kapatmadı. Ve Burak’ın satış rakamını Fiorentina Kulübü’ne net olarak bildirdi: 20 milyon Euro.
HER OYUNCU SATILIR
Ünal Aysal’ın, “Her oyuncu satılabilir, ancak onun yerini doldurabilecek futbolcular almak gerekiyor. Bir futbolcu değerini aldığı vakit o futbolcu satılır, bu iş dünyasının bir gereğidir” cümlesi ile Burak için kafasında belirlediği rakam Türk Lira olarak tam 49 milyon oldu. Buna karşılık Fiorentina Kulübü de teknik direktörü Montella’nın çok istediği Burak Yılmaz için geri adım atmadı. İtalyanlar, aldıkları olumsuz yanıt sonrası tekliflerine 2 milyon daha zam yaparak 12 milyon Euro’ya çıktı.
BİR YILDA 4 KAT ARTIŞ
G.saray bu gelişme üzerine hem Burak’ın menajeri Ali Egesel ve Ogan Tarhan, hem de Bülent Tulun’a Burak Yılmaz için görüşme yetkisi verdi. Trabzonspor’dan, 5 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek alınan Burak için başkan Aysal’ın ancak 4 katı yani 20 milyon Euro’luk teklif gelmesini beklediği dile getiriliyor. Ancak edinilen bilgilere göre, İtalyanların 15 milyon Euro’ya çıkması halinde transfer daha da ciddi bir boyut alabilecek ve bu rakam üzerinen görüşmeler yürüyebilecek.
Transfere sıcak bakıyor
FIORENTİNA’nın transferinde ısrarcı olduğu Burak Yılmaz, Avrupa’ya gitmeye sıcak bakıyor. Ligin son haftasında geleceği ile ilgili sorulara “Ne olacağını bilemem” yanıtını veren Burak’ın özellikle İtalya Ligi’nde oynamak istediği ve yönetim ile heyetin onayı halinde Fiorentina’ya transferi uygun gördüğü öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)