BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte Başbakan’ı kızdıran fotoğraf----

İşte Başbakan’ı kızdıran fotoğraf

İşte Başbakan’ı kızdıran fotoğraf
09 Haziran 2013 - 21:22 www.finansgundem.com

AKM’nin çatısında Gezi’ye destek veren sanatçılara Başbakan sert çıktı: Ne yaygara koparıyorsunuz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı direnişine destek veren sanatçıları eleştirerek, “Siz şu ana kadar sanatınızı icra etmek için çalışıyordunuz da AK Parti iktidarı sizlere mani mi oldu? Neyinize mani olduk ki, şimdi bu yaygaraları koparıyorsunuz? Çatıya çıkmakla bize geri adım attıramazsın” dedi.
Başbakan Erdoğan, Pursaklar’da yaptığı konuşmada, sermaye ve sanatçı çevresinden Gezi Parkı direnişine destek verenleri eleştirerek, şunları söyledi:
“Siz şu ana kadar sanatınızı icra etmek için çalışıyordunuz da AK Parti iktidarı sizlere mani mi oldu? Bir yerlerde şarkı türkü söylemek istiyordunuz da AK Parti iktidarı sizlere mani mi oldu? Neyinize mani olduk ki, şimdi bu yaygaraları koparıyorsunuz? Eğer bir sıkıntınız varsa, bunun benim Kültür Bakanımla görüşürdünüz, belediye başkanlarımla da görüşürdünüz, benimle de görüşürdünüz. Şimdi gelmişler, AKM’nin çatısına çıkıyorlar, yıktırmayız. Ona senin gücün yetmez, yıkacağız. Niye? Daha güzelini yapmak için. Çatıya çıkmakla bize geri adım attıramazsın. Türkiyegüçlü bir ülke.  Bu güçlü ülkenin sanatta, kültürde, ekonomide, çevrecilikte, eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaşımda aklınıza ne geliyorsa, her şeyde öne çıkması lazım. Biz bunu yapıyoruz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)