BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte Ankaralıların kullandığı su----

İşte Ankaralıların kullandığı su

İşte Ankaralıların kullandığı su
11 Ağustos 2017 - 13:21 www.finansgundem.com

Ankara'da susuzluk olmaması için Kızılırmak'tan gelen su şebekeye verilmeye başlandı

Ankara’da son günlerde artan iddialar üzerine CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, 4 Ağustos’ta TBMM’de soru önergesi vermiş, Kızılırmak’tan şehir şebekesine su verildiğine yönelik iddiaları sormuştu. O tarihten bu yana Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken aynı iddiaları CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi de önceki gün soru önergesiyle TBMM’de gündeme getirdi.

İddialara Twitter’dan yanıt veren Gökçek, barajlardaki doluluk oranlarına ilişkin açıklamalarda bulundu ve ishal vakalarının da arttığını öne süren Hakverdi’ye şu yanıtı verdi:

“Evet Ankara’da barajlar alarm verdiği için biz aylardır Kızılırmak’tan su veriyoruz. Elbette Kızılırmak suyu diğer barajlarımızdan gelen su kadar lezzetli değil. Ama ‘susuzluk mu yoksa lezzeti olmasa da su mu’ derseniz, senin kafana yatmasa da biz su deriz. Sen bu işleri anlayamazsın, git bildiğin başka işlerle uğraş Ali Haydar. Su işi bizim işimiz. Kaldı ki her ağustos ayı ishal vakaları çoğaldığı için, kendi büyük zeka seviyeleri 10 yaş altı kişilerin dedikosunu önlemek için, Kızılırmak’tan ağustos ayında mümkünse su vermeyelim diye talimat verdim. Kaldı ki Sağlık Bakanlığı yetkilileri 2017 yılındaki ishal vakalarında geçmiş yıllara nazaran artış olmadığını açıkladı.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • duran11 Ağustos 2017 19:27

    Niyw bu durumdan vatandaşa haber verilmiyor her zamanki gibi sahtekar bir yaklaşım ve su gerçekten çok lezzetsiz ve kötü üstelik de ben biliyorum her türlü pislikde Ankara ya gelene kadar çoltan bu suya karışıyor ve ağır metallerde var. Bunların Allah'tan da korkusu yok. Bu işin vebali sizi bırakmaz...