BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı----

İşte AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı

İşte AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı
26 Mayıs 2013 - 18:07 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili adaylarını açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı görevinin çok yakışacağını söyleyerek, "Biz AK Parti’liler olarak sayın başbakanımızın cumhurbaşkanı adayı olmasını arzu ediyoruz" dedi.
Mehmet Ali Şahin, Karabük’te partisinin il danışma meclisi toplantısına katıldı. Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Şahin, anayasa çalışmalarına değinerek, "1.5 yıl geçti ve yeni bir anayasayı milletin önüne henüz koyamadık. Darbe anayasasını değiştirmek için yola çıkıyoruz, darbecilerin iradesini muhafaza etmeye çalışanlarla mücadele etmeye çalıştığımız için yeni bir anayasa metnini ortaya koymakta zorlanıyoruz. Ama Haziran sonuna kadar yılmadan icra etmeye çalışacağız" dedi.
Cumhurbaşkanlığı görevinin Başbakan Erdoğan’a çok yakışacağını söyleyen Şahin, "Kılıçdaroğlu’na buradan bir çağrıda bulunuyorum. Sayın Kılıçdaroğlu cesaretin varsa, yüreğin yetiyorsa Türkiye başkanlık şekline geçtiğinde mi olur veya şimdiki modele göre de olabilir, önümüzde cumhurbaşkanlık seçimi var. Biz AK Parti’liler olarak sayın başbakanımızın cumhurbaşkanı adayı olmasını arzu ediyoruz. Bu görevin kendisine çok yakışacağına inanıyoruz. Sen de yüreğin varsa gel Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına cumhurbaşkanı adayı olarak çık" diye konuştu.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olmasını isteyen Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Öyle mitinglerde, toplantılarda meydan okumayı bırak. Yüreğin varsa çıkarsın karşısına. Geçenlerde televizyonda programı yapan kişi kendisine soruyor, "Sayın Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçiminde Abdullah Gül’le, Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı adayı olarak karşı karşıya gelseler kime oy verirdiniz?" Sayın Kılıçdaroğlu, "Abdullah Gül’e oy verirdim" diyor. Yahu arkadaş iddialı olan ana muhalefet partisinin lideri olan bir kişi buna şöyle cevap vermesi lazım; Niye onlardan birine oy vereyim. Bizim adayımız olur arkadaş. Ben aday olurum, ben kendime oy veririm demek lazım. CHP’nin cumhurbaşkanı çıkaracağına inanmıyor. İnansa böyle bir cevap verir mi? Biz kendi adayımıza oy veririm demesi lazım. Hayır Abdullah Gül’e oy veririm diyor."
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan27 Mayıs 2013 00:04

    evet orası vıaland ismi bile yabancı ama başbakana hiç yabancı gelmedi çünkü yapan tanıdık kişi kuleleri yapan gibi içeri girmek fahiş fiyat bir kişi büyük 50 tl küçük 40 tl hangi babayiğit gider işallah kimse gitmez orası iflas eder.

  • yıldırım26 Mayıs 2013 23:32

    bugün sayın başbakanın oyun günüydü yeni açtığı oyun yerini kapatmış bu ne bencillik halkı niye oraya çağırdınız o zaman ayıp ayıp.