BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte 5 günlük hava tahmini!----

İşte 5 günlük hava tahmini!

İşte 5 günlük hava tahmini!
08 Nisan 2013 - 10:38 www.finansgundem.com

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek

Ülkemizin büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlar görülecek. Hava sıcaklığı, iç ve batı bölgelerde 4 ila 10 derece azalacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan yağmur, yoğun bir şekilde sabah saatlerine kadar etkisini sürdürdü. Zaman zaman gökgürültülü şeklinde devam eden yağmur sırasında, gökyüzü çakan şimşeklerle aydınlandı.
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Antalya'nın doğu kesimleri, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz ile Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Kıyı Ege ve Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. Ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli rüzgarla birlikte toz taşınımı beklenmektedir.
İç ve batı bölgelerde 4 ila 10 derece azalacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Genellikle güney ve güneybatı, Ülkemizin güneydoğu kesimleri ile zamanla kuzeybatı kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. 
UYARILAR 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI; Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Antalya'nın doğu kesimleri, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz ile Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Sel, Su baskını, Ulaşımda aksamalar vb.) ilgilerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. 
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI; Rüzgarın Kıyı Ege ve Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. Kuvvetli güneyli rüzgarlarla birlikte güney, iç ve doğu kesimlerde toz taşınımıda beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Çatı Uçması, ağaç, direk ve tabelaların devrilmesi, görüş mesafesinde ve hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağışlar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir. 
BÖLGELERİMİZDE HAVA 
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. 
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Muğla ve Aydın ile öğle saatlerinden sonra İzmir, Manisa ve Kütahya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklenmektedir. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzeyli, İç Ege'de güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. 
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile gece saatlerinden sonra Doğu Akdeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya'nın doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgarla birlikte toz taşınımı beklenmektedir. 
İÇ ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, Eskişehir ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgarla birlikte toz taşınımı beklenmektedir. 
BATI KARADENİZ: Parçalı, zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde Bolu ve Düzce ile zamanla bölge genelinde görülecek sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, Orta Karadeniz ile zamanla bölge genelinin çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Erzincan ve Tunceli ile gece saatlerinde Bingöl, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgarla birlikte toz taşınımı beklenmektedir.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde toz taşınımı beklenmektedir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)