BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİstatistikler Fenerbahçe diyor!----

İstatistikler Fenerbahçe diyor!

İstatistikler Fenerbahçe diyor!
05 Mayıs 2013 - 12:45 www.finansgundem.com

Fenerbahçe ve Galatasaray önümüzdeki hafta Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak

Dünyadaki en büyük derbilerden biri olarak kabul edilen ve Fenerbahçe'nin yıllardır üstünlüğü olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 12 Mayıs Pazar günü Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak.
İstatistiklere bakıldığında yine Fenerbahçe'nin üstünlüğü her alanda ortaya çıkıyor.
Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı ezici bir istatistiğe sahip. Fenerbahçe oynanan toplam 374 lig maçında 522 kere Galatasaray'ın filelerini havalandırdı. Buna rağmen Galatasaray ise sadece 475 kez gol atabildi.
Fenerbahçe 374 maçın 141'inde sahadan galibiyetle ayrılırken Galatasaray sadece 120 maçta sahadan üzüntüsüz ayrılabildi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eşit oldukları tek durum ise beraberlik. İki takımın da birbirine karşı ne galip ne mağlup olduğu 113 maç bulunuyor.
6-0'LIK SKOR UNUTULMAZ!
Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 6 Kasım 2002 tarihinde Fatih Terim'in yönetimindeki Galatasaray'ı 6-0'lık büyük farklı galibiyetle ve her yıl 6 Kasım'da hatırlanacak bir şekilde yenerek sahadan ayrılmıştı.
Fenerbahçe, Galatasaray'a Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Serhat Akın (2), Ceyhun Eriş ve Ümit Özat'ın attığı gollerle derbiyi 6-0 gibi farklı bir skorla tamamlamıştı.
İSTATİSTİKLER FENERBAHÇE DİYOR!
Fenerbahçe'nin ezeli rekabette ezici üstünlükleri de Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta olan maçtan galip ayrılmasından yana. İstatistiklere göre Fenerbahçe 374 maçın 141'inde sahadan galibiyetle ayrıldı. Galatasaray ise sadece 120 maçta galip olabildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)