BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİstanbul'un kentsel dönüşümü için beklenen adım bugün atılıyor! ----

İstanbul'un kentsel dönüşümü için beklenen adım bugün atılıyor!

İstanbul'un kentsel dönüşümü için beklenen adım bugün atılıyor!
23 Aralık 2023 - 10:34 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, megakentteki kentsel dönüşüm sürecinin yol haritasını bugün açıklayacak. Bu süreçle birlikte yüz binlerce konutun yenilenmesi hedefleniyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor. Önce İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının yol haritasını Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıklayacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dün yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanın, "Büyük müjdelerle beraber" süreci başlatacağını duyurmuştu.

Kentsel Dönüşüm Yol haritası ve açıklanacak müjdelerle, yüz binlerce konutun yenilenmesi, olası İstanbul depremi için hazırlıkların hız kazanması hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı'nın bu programın ardından yerel seçim sürecine ilişkin Şanlıurfa, Erzurum ve Tekirdağ için yapılacak temayül yoklamasına katılması bekleniyor.

Kentsel dönüşüm kanunu Resmi Gazete'de

 

Meclisin gündemi kentsel dönüşüm ile Aile ve Gençlik Fonu

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.23 Aralık 2023 19:05

    KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇIN YIKILIP YERİNE YENİDEN YAPILAN İNŞAATLAR DA YAPILIRKEN HER AŞAMASINDA DENETLENMELİDİR YENİ BİNALARI YAP YIK YAP YIK İSRAF OLUYOR