BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbulkart market alışverişlerinde de kullanılacak----

İstanbulkart market alışverişlerinde de kullanılacak

İstanbulkart market alışverişlerinde de kullanılacak
31 Mayıs 2019 - 16:06 www.finansgundem.com

İBB iştiraki Belbim ve Migros, İstanbulkart'ın market alışverişlerinde de geçerli olması için protokol imzaladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Belbim AŞ ve Migros Tic. AŞ arasında 10.01.2019 tarihinde imzalanan protokol ve entegrasyonu tamamlanan proje ile İstanbulkart'ın şehir yaşam kartına dönüşüm vizyonu doğrultusunda yeni bir adım daha atıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM AŞ ile MİGROS işbirliğiyle hayata geçen proje ilebirlikte İstanbul'daki tüm Migros, Migros Jet, 5M ve Macrocenter mağazalarından banka hesap kartı, kredi kartı veya nakit ile herhangi bir ek bedel ödemeksizin İstanbulkart satın alma ve TL yükleme işlemleri yapılabilecek.

Açıklamada şöyle denildi:

"Migros mağazalarında 300 TL'ye kadar olan alışverişler İstanbulkart ile ödenebilirken, mağazalarda kayıt ettirilenİstanbulkartlarla yapılan alışverişlerden puan kazanılabilecektir.  Kazanılan puanlar İstanbulkart'ın geçtiği tüm İstanbulkart harcama noktalarında (toplu ulaşım, İBB Sosyal Tesisleri, Beltur kafeleri, yiyecek içecek otomatları, İspark otoparkları, bisiklet kiralama, iTaksi vb.) kullanılabilecektir. Hali hazırdaki Money Club üyeleri kartlarını İstanbulkartları ile eşleştirerek, Money kart yerine İstanbulkart kullanabileceklerdir.

Bu işbirliği ile Belbim, İstanbulkart'ı tüm İstanbullulara bir şehir yaşam kartı olarak sunarak kolay, hızlı ve güvenli ödeme olanağı ile konforu arttırmayı, şehir yaşamını kolaylaştırmayı ve katma değer oluşturacak yeni projelerle aile bütçesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Belbim AŞ, yenilikçi projelerle ülkemize ve tüm İstanbullulara fayda sağlayacak, sürdürülebilir ve kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen
İstanbulkart, Finansal Teknoloji (FinTech) altyapısında yerli ve milli yazılım kullanarak, ödeme sistemlerindeki dijitalleşmenin sağladığı avantajlarla 18 milyon kullanıcısının gözde ödeme aracı olmaya devam etmektedir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemsit31 Mayıs 2019 18:57

    Bir suredir kullaniyoruz zaten. Alisveristen once kasaya sorun istanbulkart kullanabiliyor muyuz diye. Bazi subelerde guncelleme olmadigi icin caliiyordu.