BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da yola çıkacaklar dikkat!----

İstanbul'da yola çıkacaklar dikkat!

İstanbul'da yola çıkacaklar dikkat!
07 Ekim 2013 - 17:40 www.finansgundem.com

İstanbul’da sabah yaşanan trafik kabusunun hemen hemen aynısı akşam saatlerinde de ortaya çıktı

D-100 karayolu Edirne istikameti Haliç Köprüsü yan yol üzerinde Saat 15.45 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.
Haliç Köprüsü yan yolda 8 aracın karıştığı trafik kazasında, aracında sıkışan bir vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Haliç Köprüsü yan yol Edirne istikametinde trafik kontrollü olarak veriliyor. Yan yolda oluşan kazayı izlemeye çalışan meraklı sürücüler nedeniyle trafik diğer şeritleri de etkiledi. Polis kaza yapan araçları çekmek için çalışıyor.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Avrupa-Anadolu yakası geçişinde meydana gelen kaza nedeniyle bir şerit kapatıldı. Kaza yapan araçlar kaldırıldı ancak bölgede trafik yoğunluğu yaşanıyor.
Küçükçekmece-Florya yönü Hacışerif mevkiindeki kaza nedeniyle ise bir şerit ulaşıma kapatıldı, bölgede trafik yoğunluğu yaşanıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)