BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da soygun----

İstanbul'da soygun

İstanbul'da soygun
08 Ekim 2013 - 19:14 www.finansgundem.com

Esenyurt Hadımköy Yolu üzerinde bulunan bir banka şubesindeki soygun saat 14.30 sıralarında meydana geldi

İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir banka şubesine gelen iki kişi, çalışanları silah tehdidiyle etkisiz hale getirdikten sonra veznede bulunan yaklaşık 7 bin 500 lirayı alarak kaçtı.
2 soyguncu, silah tehdidiyle bankada çalışan güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Soyguncular güvenlik görevlisinin silahını alarak vezneye yöneldi. Vezne görevlisinin kafasına silah dayayan soyguncular kasadaki paraların kendilerine verilmesini istedi. Veznede bulunan yaklaşık 7 bin 500 lirayı alan iki soyguncu hızla banka şubesinden çıkarak siyah bir otomobile yöneldi. Bu sırada yan binanın güvenlik görevlileri de soyguncuları durdurabilmek için havaya ateş açtı. Güvenlik görevlisinden aldıkları silahı da yere atan soyguncular otomobille kaçarak olay yerinden uzaklaştı.
Soygun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri Banka şubesinde parmak izi çalışması yaparken, polis şapka takan ancak yüzlerinde maske olmayan iki soyguncunun kimliğini belirlemek için güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Soyguncuların attığı güvenlik görevlisine ait silah da delil torbasına konularak inceleme altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)