BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da sanayi sitesinde yangın----

İstanbul'da sanayi sitesinde yangın

İstanbul'da sanayi sitesinde yangın
27 Temmuz 2023 - 16:09 www.finansgundem.com

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde sanayi sitesi içerisinde bulunan Ticaret Merkezi inşaatında yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin çalışması sonrası söndürülen yangına tedbir amaçlı yangın söndürme helikopteri gönderildi

İstanbul Beylikdüzü’ndeki Beysan Sanayi Sitesi içerisinde yer alan bir inşaatta yangın çıktı. Hızla büyüyen yangın, yan taraftaki bir binaya da sıçradı.

65 bin metrekare olan ve bittiğinde 301 dükkâna ev sahipliği yapacak olan iş merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle plastik kalıplarından alevler yükselmeye başladı. Yangını fark eden çalışanlar itfaiye polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İnşaat alanında çalışan yaklaşık 500 personel hemen tahliye edilirken 2 adet kule vinç, yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi alana sevk edildi. Yaklaşık iki saat sonra kontrol altına alınan yangına, tedbir amaçlı yangın söndürme helikopteri de sevk edildi.

Çevre ilçelerden su tankerleri de itfaiye ekiplerine yardım etmek için alana sevk edilirken inşaat alanında hasar meydana geldi. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangının çıkış nedeni ile ilgili ekiplerin çalışması devam ediyor.

Beykoz’da çıkan yangın söndürüldü

 

Çanakkale'de orman yangını

 

Kemer'deki yangına 10 uçak, 27 helikopter müdahale ediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)