BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da polise silahlı saldırı----

İstanbul'da polise silahlı saldırı

İstanbul'da polise silahlı saldırı
25 Temmuz 2015 - 16:58 www.finansgundem.com

Okmeydanı'nda polise silahlı saldırı düzenlendi

Okmeydanı Anadolu Kahvesinde görev yapan 3  çevik kuvvet  polisine 2 silahlı saldırgan ateş açtı. Açılan ateş sonucu 3 polis ve yoldan geçen bir kişi yaralandı. Saldırıya uğrayan polisler M.A.  sağ kolundan, K.T. karnından, F.G ise diz kapağından yaralandı. Yoldan geçen Turan G'ye ise 3 kurşunun isabet ettiği öğrenildi.

İstanbul'da polise silahlı saldırı

Silahlı  saldırganlara polis ateş ile karşılık verdi. İki saldırgan ayrı yönlere doğur kaçarak  izlerini kaybettirdi.  Yaralı polisler arkadaşları tarafından Tülin  Manço  İlkokulu bahçesine alındı. Yaralı vatandaş ise Cemal Kamacı Spor Kompleksine alındı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi  sevk edildi. Çevre yollar bir süre araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Olay yeri  inceleme  polisi çevrede çok sayıda mermi kovanı topladı.  Polis çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.  Polisin olay yerinde incelemesi sürüyor. 

İstanbul'da polise silahlı saldırı

VALİ ŞAHİN, YARALI POLİSLERİ ZİYARET ETTİ
İstanbul Valisi Vasip Şahin,  Okmeydanı'nda düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan polis memurlarını ziyaret etti. 

ALTINOK'TAN ZİYARET
İstanbul Okmeydanı'nda düzenlenen silahlı saldırıda yaralananlar, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, hastane çevresinde de geniş güvenlik önlemi aldı. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, hastaneye gelerek yaralı polisi ziyaret etti. Altınok, açıklama yapmadı.

İstanbul'da polise silahlı saldırı

"GAZİ'DE POLİS MÜDAHALESİ"
Sultangazi Gazi Mahallesi'nde dün Bağcılar'da düzenlenen operasyonda öldürülen Günay Özaslan'ın cenazesi için toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis müdahale etti. Gaz bombası ve tazyikli su ile yapılan müdahale sonrası kalabalık ara sokaklara dağıldı.

video##1851##player
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep25 Temmuz 2015 19:59

    Şerefsizler ya pusu kurar ya da arkadan vurur , yüzyüze dövüşemezler ! Bütün gücümüzle şimdi hükümetin yanında olma zamanı ! Ev ev silahlanalım diyenlere ...iç savaş çıgırtganlarına nispet ...her pisligin çıkma yeri neresi , bir daha düşünsünler !!