BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da kar yağışı kazalara neden oldu----

İstanbul'da kar yağışı kazalara neden oldu

İstanbul'da kar yağışı kazalara neden oldu
11 Mart 2022 - 15:01 www.finansgundem.com

İstanbul'da etkili olan ve gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle bazı araçlar yolda kalırken, hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Kentte aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Araçlarıyla yola çıkan sürücüler zor anlar yaşarken, otobüsler de yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Başakşehir'de bir İETT otobüsü kayganlaşan yolda durmakta güçlük çekti. İçinde yolcuları bulunan otobüsün kayması yolcuların cep telefonu kameralarına yansıdı.

İlçenin başka bir bölgesinde ise bir İETT otobüsü ile bazı araçlar yollarda mahsur kaldı. İlerlemeye çalışan bazı araçların kaydığı gözlendi.

Esenyurt Mutarçeşme Mahallesi Ufuk Caddesi'nde seyir halindeki bir İETT otobüsü yolcularıyla birlikte yolda kaldı. Otobüsün karlı yolda ilerlemekte zorlandığı görüldü.

Küçükçekmece Halkalı'da, sabah saatlerinde Marmaray'a sefer yapan bazı otobüslerin yolların kapalı olması nedeniyle bir süre seferlerini yapamadığı belirtildi.

Öte yandan, İstanbul Havalimanı'nda gece çekilen görüntüde, bir uçağın tipi ve fırtına nedeniyle hareket etmekte zorlandığı görüldü.

Gaziosmanpaşa'da hareket halindeki bir İETT otobüsü karla kaplanan yolda kayarak, servis minibüsüne çarptı. Hareket edemeyerek mahsur kalan otobüsteki yolcular da mağduriyet yaşadı.

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Stadyumu bağlantı yolunda seyir halindeki bir otobüs de kayganlaşan yolda devrildi. Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi civarında yoğun kar yağışı nedeniyle bazı otomobil ve servis minibüsleri yolda kaldı.

Silivri'de bir otomobil bariyere çarptı, Kağıthane Talatpaşa Caddesi'nde kayganlaşan yolda kaza yapan araçta hasar meydana geldi.

Bağcılar'da bir İETT otobüsü ile servis minibüsü, kar kalınlığı yaklaşık 15 santimetreyi bulan yolda mahsur kaldı. Kara saplanan otobüs ile minibüs, sürücülerinin çabalarına rağmen hareket etmedi.

Pendik Çınardere Mahallesi'nde karla kaplanan yolda hareket etmekte zorlanan polis aracını, çevredeki vatandaşlar itti. Aynı yolda seyir halindeki bazı araçlar da kayganlaşan yolda ilerlemeye çalışırken savruldu. Vatandaşlar ise karlı yolda yürümekte zorlandı.

Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi'nde bir otomobil de karla kaplanan yolda kayarak, bariyerlere çarptı.

İstanbul’da AVM'lerin çalışma saatlerinde değişiklik

 

İstanbul'da yeni kar önlemleri

 

İstanbul Boğazı çift yönlü geçişlere kapatıldı

 

İstanbul'da hava yolu seferleri azaltıldı

 

İstanbul'da kar önlemleri: Marmaray seferleri uzatıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)