BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da iki ajan yakalandı!----

İstanbul'da iki ajan yakalandı!

İstanbul'da iki ajan yakalandı!
30 Ekim 2015 - 17:00 www.finansgundem.com

İstanbul Beyoğlu ve Zeytinburnu'nda düzenlenen operasyonlarda yakalanan iki Suriyeli'nin El-Muhaberat ajanı olduğu öne sürüldü

Beyoğlu ve Zeytinburnu'nda düzenlenen operasyonlarda yakalanan 2 kişinin, Suriye istihbarat servisi El-Muhaberat ajanı olduğu iddia edildi. 

Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği iki operasyonda, Suriyeli Ahmed D ve Valid Ö, El-Muhaberat ajanı oldukları iddiasıyla gözaltına alındı.

Ahmet D'nin üst aramasında, elektronik cihaz ve İstanbul haritası ele geçirildi. Teknik elemanlarca yapılan incelemede, cihazla bazı ülkelerin Beyoğlu'ndaki konsolosluk binaları çevresinde tanımlanan koordinatların uydu üzerindenŞam'daki bir merkeze aktarıldığı öne sürüldü.

Zeytinburnu'nda yakalanan Valid Ö'nün ise Suriye'den gelmesini beklediği özel bir ekiple kent genelinde sansasyonel eylemler hazırlığında olduğu, bu ekibin Türkiye'ye girişini hızlandırmak için insan kaçakçılarıyla irtibat kurduğu iddia edildi.

Şüphelilerin işlemleri devam ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)