BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da hava nasıl olacak?----

İstanbul'da hava nasıl olacak?

İstanbul'da hava nasıl olacak?
08 Mayıs 2015 - 08:53 www.finansgundem.com

Hava durumu birçok ilde kötü. Meteoroloji'nin 8 Mayıs şiddetli yağmur uyarısı sabah saatlerinden itibaren etkisi gösterdi

Meteorolojinin günler öncesinden verdiği şiddetli yağmur uyarısı dün akşam Edirne, Kırklarerli ve Tekirdağ olmak üzere İstanbul'u etkisi altına aldı. Hava durumu tahminlerine göre şiddetli yağışlar bugünde devam edecek.

Sıcaklıklarda haftasonuna kadar birkaç derece azalma olacak. Güneşli günler için birgün bekleyeceğiz. Peki İstanbul'da hava durumu bugün nasıl olacak? İstanbul bugün şiddetli yağışlı ve 20 derece olacak. Kara bulutlar gün boyu etkisi gösterecek. Meteoroloiden gelen son uyarıya göre, Kütahya , Eskişehir , Bilecik , Balıkesir , Kırklareli , Tekirdağ , Edirne ve Ankara 'da hava durumu yağışlı olacak, sel baskınlarına aman dikkat!

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

Yağışların bugün akşam ve gece saatlerinde Trakya’da (Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ) Çanakkale’nin doğusu ile Balıkesir’in kuzey ilçelerinde, gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Bilecik ve Sakarya) kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım, dolu vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL?

Parçalı ve çok bulutlu,sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey ve Kuzeydoğu ( Poyraz ) yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)