BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da fırtına ve kuvvetli yağış gece yarısı başladı----

İstanbul'da fırtına ve kuvvetli yağış gece yarısı başladı

İstanbul'da fırtına ve kuvvetli yağış gece yarısı başladı
05 Ekim 2019 - 02:27 www.finansgundem.com

Meteoroliji'nin uyarısının ardından şiddetli fırtına ve yağış, gece yarısı İstanbul'a ulaştı. Şimşekler gökyüzünü aydınlattı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarısı yapılan kuvvetli fırtına ve yağış İstanbul'da saat 02.00'dan sonra etkili olmaya başladı. 

İstanbul'da gecenin karanlığı çakan şimşeklerle aydınlandı. Sağanak yağış ve fırtına kentin birçok yerinde etkili oldu. 

ÇATILAR UÇTU

Ümraniye'de sağanak yağışla birlikte başlayan şiddetli rüzgâr bir binanın çatısını uçurdu. Uçan çatı başka bir binaya ve kahvehaneye zarar verdi.  

Olay, Esenkent Mahallesi'nde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul genelinde etkili olan sağanak ve şiddetli rüzgârda Ümraniye'deki 5 katlı bir binanın çatısı uçtu. Uçan çatı, önce karşıda bulunan 3 katlı bir binaya çarptı, çarpmanın etkisiyle kopan çatı parçaları daha sonra bir kahvehaneye zarar verip sokağa dağıldı. Olayı gören vatandaşlar polise ve itfaiyeye haber verdi. Polis vatandaşları uyarırken, itfaiye ekipleri de çevrede önlem aldı. Olayda çatısı uçan bina ile uçan çatının çarptığı bina ve kahvehanede hasar meydana geldi. 

5 OTOMOBİL ZARAR GÖRDÜ

Maltepe'de saat 03.00 sıralarında şiddetli rüzgâr etkili oldu. Zümrütevler Mahallesi Nazım İlker Sokak'ta bulunan altı katlı binanın çatısı şiddetli rüzgâr nedeniyle uçtu. Çatıdan kopan bazı parçalar, sokakta bulunan bir galeride bulunan park halindeki 5 otomobilin üzerine düştü. Olayda otomobiller zarar gördü. İhbar üzerine, bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Binada oturan vatandaşlar olay sonrası panikle dışarı çıkarken, polis ekipleri de çevrede önlem aldı. İtfaiye erleri, merdivenle binanın çatısına çıkarak tehlike yaratabilecek parçaları topladı. 

AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Kartal, Bakırköy ve Fatih'te şiddetli fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi.

Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi Akzambak Sokak'ta saat 03.30 sıralarında bir ağaç şiddetli rüzgârın etkisiyle devrildi. Devrilen ağacın etkisiyle sokakta araç geçişi durdu. Ağacın devrildiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri devrilen ağacı motorlu testere ile keserek parçalara ayırdı. Ağacın kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Öte yandan, birçok ilçede etkili olan şiddetli rüzgârda Bakırköy ve Fatih'te de ağaçlar devrildi. Ağaçlar itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kesilip parçalara bölünerek düştükleri yerlerden kaldırıldı.

ÜSKÜDAR'DAKİ KAFELER ZARAR GÖRDÜ

Fırtına ve yağış nedeniyle Üsküdar'da Kız Kulesi karşısında bulunan kafeler büyük zarar gördü. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)