BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da FETÖ operasyonu: Firari 19 şüpheli gözaltına alındı----

İstanbul'da FETÖ operasyonu: Firari 19 şüpheli gözaltına alındı

İstanbul'da FETÖ operasyonu: Firari 19 şüpheli gözaltına alındı
07 Temmuz 2021 - 10:17 www.finansgundem.com

İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ / PDY) yönelik, örgüt içinde saklanma evleri "Gaybubet evi" olarak bilinen 23 ayrı hücre evine operasyon düzenlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik, örgüt içinde saklanma evleri "Gaybubet evi" olarak bilinen hücre evlerine bugün eş zamanlı operasyon düzenlendi.  FETÖ / PDY soruşturmaları / kovuşturmaları kapsamında firar durumda bulunan, kamudan ihraç edilmiş çeşitli meslek gruplarından oluşan ve FETÖ / PDY soruşturmaları / kovuşturmaları kapsamında firar durumda aranması bulunan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı. 23 Gaybubet Evi'ne yapılan baskınlarda, çok sayıda dijital materyal ve yüklü miktarda para ele geçirildi.

Polis ekiplerince, yapılan operasyonda firari durumda olan ve adreslerinde bulunamayan 4 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüdüğü öğrenilirken, gözaltına alına şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

9 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu

 

Tefeci 'Boğalar Çetesi'ne 'Matador operasyonu': 12 gözaltı

 

Zehir tacirlerine operasyon

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)