BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'a beklenen kar yaklaşıyor----

İstanbul'a beklenen kar yaklaşıyor

İstanbul'a beklenen kar yaklaşıyor
16 Aralık 2023 - 16:10 www.finansgundem.com

Meteoroloji'nin uyarısının hemen ardından Trakya'da kar yağışı başladı. Edirne'nin yüksek kesimleri beyaza büründü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kar ve fırtına uyarısında bulunduğu bölgeler arasındaki Trakya'da, Edirne'nin yüksek kesimlerine kar yağdı, Tekirdağ'da ise kuvvetli rüzgar etkili oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kar, yağmur ve fırtına uyarısında bulunduğu Trakya'da kar, yağmur ve kuvvetli rüzgar etkili oldu. Edirne'nin Bulgaristan'a sınır yüksek kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Hamzabeyli Sınır Kapısı kesimi başta olmak üzere sınır kesimindeki köyler beyaza büründü. Hava sıcaklığının 3 derece olduğu Edirne'de hafif yağmur yağıyor.

Meteoroloji, yağışın gün içinde zaman zaman etkili olacağını bildirdi. Kırklareli'nin Bulgaristan'a sınır yüksek kesimlerinde ise hafif kar yağdı. Zaman zaman da yağmurla karışık kar yağışının gün boyu süreceği belirtildi.

Öte yandan, Tekirdağ'da kuvvetli rüzgar etkili oldu. Çorlu Atatürk Havalimanı'nda bugün yapılması planlanan eğitim uçuşları hızı saatte yer yer 70 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle iptal edildi.

Marmaraereğlisi ilçesinde ise kuvvetli rüzgar nedeniyle balıkçılar denize açılamadı. Teknelerini balıkçı barınağına çekip, fırtınanın geçmesini beklemeye başladı.

ENEZ'DE TEKNE BATTI, ERİKLİ'DE CADDELER SUYLA KAPLANDI

Edirne'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı, Saros Körfezi kıyısındaki Enez ilçesi ve Erikli köyünde poyraz ve sağanak etkili oldu. Ege Denizi'ndeki kuvvetli poyrazda balıkçılar teknelerini Enez'de balıkçı barınağına çekti. Dalgaların vurduğu barınakta 1 amatör balıkçı teknesi battı. Balıkçılar, diğer tekneleri dalgalardan korumak için güvenli bölgelere çekti.

Keşan'ın Saros Körfezi kıyısındaki Erikli köyünde ise sağanak etkili oldu. Sağanak nedeniyle iş yeri ve bazı evleri su bastı, cadde ve sokaklar su altında kaldı. Esnaf ve vatandaşlar, kendi imkanları ile suyu temizlemek için çalışma başlattı.

Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar şiddetini arttırdı

Kırklareli'nin yüksek kesimlerde kar nedeniyle 11 köy yolu ulaşıma kapandı. 

İl Özel İdaresi ve Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri kapanan yolları açmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında 2 derece ölçüldüğü bölgede yağışın aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Sağanak ve fırtına İstanbul'u felç etti

 

Antalya Kumluca'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı

 

Meteoroloji'den 17 ile kuvvetli yağış uyarısı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)