BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul ve Ankara’da gergin gün----

İstanbul ve Ankara’da gergin gün

İstanbul ve Ankara’da gergin gün
13 Ekim 2015 - 16:48 www.finansgundem.com

97 kişinin can verdiği bombalı saldırıyı protesto yürüyüşlerinde olaylar çıktı.

97 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı protesto yürüyüşleri İstanbul’da polisle grupları karşı karşıya getirdi. Bir çok yerde arbede yaşandı. Ankara’da ise katliam alanına bırakılan karanfilleri tekmeleyen bir kişi sert tepkileri üzerine çekti, dövüldü.

Sendikaların çağrısı üzerine Sirkeci ve Aksaray'dan Beyazıt'a yapılacak "Ankara'daki terör saldırısına protesto yürüyüşü"ne katılmak isteyen gruplara polis izin vermedi.

*Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden Beyazıt'a yürümek isteyen grubu,  polis kalkanlar ile engelledi. Kalabalık ile polis arasında arbede çıktı.
 


*Kadıköy'den Eminönü'ne geçmek isteyen gruplara güvenlik güçleri engel oldu. Kadıköy İskelesi'nde ve çevresinde önlem alan polis dört kişiyi yaka paça gözaltına aldı.
 


*Sirkeci'de de kalabalık bir grup yürüyüş için toplandı. Grup bir süre sonra oturma eylemi yapmaya başladı.
 
*Ankara katliamının yaşandığı Ankara Garı önünde yapılan anmada bırakılan karanfilleri kimliği bilinmeyen bir şahıs gelip tekmeledi. Karanfilleri tekmeleyen adam bir grup tarafından tekme tokat dövüldü. Neden karanfilleri tekmelediği sorulan adamın "Moralim bozuk ya" dediği görüldü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)