BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul tencere, tava, klaksonla inliyor----

İstanbul tencere, tava, klaksonla inliyor

İstanbul tencere, tava, klaksonla inliyor
15 Haziran 2013 - 22:08 www.finansgundem.com

Gezi Parkı’na sert müdahale, kentte tansiyonu yükseltti. Günlerdir evlerden yapılan protestolar arttı.

Polis, Taksim Meydanı'nda toplanan eylemcilere ve Gezi Parkı'ndaki gruplara saat 20.15'ten itibaren uyarı anonslarında bulundu. Megafonlarla, "Bu yaptığımız son uyarılardır. Gezi Parkı'nı terk edin", "Dağılmanız için yeterli süre verilmiştir. Aranızdaki provokatörlere inanmayın", "Kamuya açık alanı işgal edemezsiniz. Taksim Meydanı'ndaki vatandaşlar oradan uzaklaşın" şeklinde anonslar yapıldı. Ancak kalabalık dağılmadı.
Bunun üzerine polis saat 20.50 sıralarında müdahaleye başladı. İlk olarak TOMA'lar ile su sıkılarak meydandakileri uzaklaştırıldı. Ardından biber gazı da kullanılarak Gezi Parkı'na girildi. Polis, tazyikli su ve gaz bombaları ile Gezi Parkı'na müdahalede bulunurken sık sık, "Tarlabaşı'na doğru meydanı boşaltalım" anonsları yapıldı. Bazı eylemcilerin ise polise taşla karşılık verdiği görüldü. 
Baskın sonucu Gezi Parkı'ndan çıkan eylemciler Divan Otel'inin bulunduğu yöne doğru kaçıştı. Polisin müdahalesi burada da sürdü. Divan Oteli'nin kapısında duran eylemcilere tazyik su sıkıldı. Polis, tazyikli su ve biber gazlı müdahale ile eylemcileri Harbiye tarafına doğru izliyor. Müdahalede Gezi Parkı'nda yaralananlar olduğu bildirildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)