BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul Emniyeti'nde şok----

İstanbul Emniyeti'nde şok

İstanbul Emniyeti'nde şok
16 Ağustos 2013 - 07:02 www.finansgundem.com

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne girmeye çalışan araç ateş edilerek durduruldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü koruma amaçlı konulan bariyerleri devirerek binaya girmeye çalışan bir otomobil, nöbetçi polisler tarafından otomatik silahlarla ateş edilerek durduruldu. Hafif yaralanan sürücü gözaltına alındı.
Olay, saat 04.00 sıralarında, Fatih'teki Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi. Bariyerleri devirerek ilerleyen ve nöbetçi polislerin 'dur' ihtarına uymayan 35
ERK 75 plakalı otomobil, açılan ateş sonucu durdurulabildi. Metrelerce giden otomobil, Vergi Dairesi'nin önünde kaldırıma çıkarak durdu. Otomobilde bulunan sürücü gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şahıs, kısa süre sonra sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi. Şahıs, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hafif yaralı olduğu görülen şahsın polis olduğu ve daha önce İstanbul'da görev yaptığı iddia edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yetkin16 Ağustos 2013 09:13

    Polis polisi hiç vurur mu eylemci mi sandın adam tam yetki almış her yere rahatlıkla elini kolunu sallayarak girip çıkma hakkını kullanmak istemiş.